2021-03-21 08:59:14• hírek • Szatmár.ro

Kénytelenek voltak fegyvert rántani az agresszív férfival szemben a szatmári rendőrök

illusztráció, archív felvétel
illusztráció, archív felvétel

Egy szatmári taxisofőr riasztotta a rendfenntartó szerveket pénteken éjfél körül, miután munkavégzés közbe érte támadás a Lucian Blaga sugárúton.

A PresaSM tájékoztatása szerint a taxisofőr azzal haragította magára utasait, hogy megkérte őket, viseljenek szájmaszkot az utazás ideje alatt, viszont ez olyannyira nem tetszett az egyik ügyfélnek, hogy erőszakos viselkedést tanúsított a taxisofőr irányába. A sértett azonnal segítséget kért a 112-es segélyhívón, a helyszínre pedig nem sokkal később meg is érkezett a kétfős rendőri segítség.

A Szamár Megyei Rendőr-felügyelőség közleményéből kiderült, a helyszínre érkező hatóságok, egy 32 éves férfit azonosítottak, aki csillapíthatatlan dühében a rendőri felszólításra sem volt hajlandó lehiggadni, sőt, a hangos fenyegetődzés mellett hatóság egyik emberét meg is támadta, azt a válla környékén ütötte meg.

A hatóság emberei ekkor fegyvert rántottak, amit szerencsére végül használniuk nem kellett, úgy is sikerült bilincset rakni a heves vérmérsékletű, magával nem bíró férfi csuklójára.

A megbilincselt támadót az egyenruhások bevitték a rendőrségre, ahol büntetőjogi eljárást indítottak ellene, a hatóság elleni erőszakos viselkedés vádjával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: